FUNDACIÓ

ART

MATÈRIA

La Fundació

La Fundació Artmatèria, creada per un grup de professionals del sector de l’artesania, l’art, l’arquitectura i la construcció, entorns vinculats a l’educació, a la intervenció pública i privada, neix amb la necessitat de millorar la participació creant una consciència pròxima al món laboral  a la seva necessitat de professionalitat.

ACCIONS

Per a dur a terme la seva missió, La Fundació artmatèria té principalment les següents línies d’actuació

COL·LECTIU

La Fundació Artmatèria col.labora amb tot un col.lectiu de professionals en l’àmbit dels oficis tradicionals, l’art,  ’arquitectura i i la docència. Proposem impartir cursos, tallers o altres activitats formatives en els esmentats àmbits.

NOtícies

La finalitat fundacional té com objectiu impulsar activiats per a dinamitzar l’àmbit local de impacte social i desenvolupament territorial, mitjançant la promoció, foment i divulgació de diferentes esdeveniments realcionats amb arquitectura sostenible; oficis tradicionals; artesania i art; exposicions, concerts, conferències; i economia local.

Fira de l’energia i la construcció sostenible

La fira de de l’Energia i la Contrucció sostenible (FECS), punt de trobada d’empreses i ciutadania entorn de la producción d’energia sostenible i la
bioconstrucció.

Mostra Internacional d’audiovisuals d’artesania

Desde la Fundació Artmatèria us presentem.
La 5a Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, que impulsa Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat.

El futur és sostenible

El 8 i 9 de juliol de 2023 varem presentar la Fundació Artmatèria, de l’equip dels diferents oficis tradicionals,artesans i artistas.